Asylsager

Hvis du har fået afslag på asyl, eller har fået inddraget din opholdstilladelse, har du ret til gratis advokathjælp i Flygtningenævnet.

Vi fører hvert år et stort antal sager i Flygtningenævnet, og har en god succes-rate.

Vi har derfor et stort kendskab til hvad der er særligt vigtigt i disse sager, og hvad der bliver afgørende for, hvorvidt du får asyl eller ej.

Advokat Morten Dahl har således tidligere haft en karriere Udlændingestyrelsen, hvor han beskæftigede sig indgående med asyl-sager. Han kender derfor alt til systemet og sagsbehandlingen indefra. Denne viden udnytter han hver dag til at tilrettelægge din asylsag bedst muligt. Han kender således alle Udlændingestyrelsens tricks, og ved, hvad der skal til, for at du kan få lov til at blive i Danmark.

Det er meget vigtigt for os, at du er så godt forberedt som muligt inden mødet i Flygtningenævnet. Derfor indkalder vi dig altid til et møde på vores kontor, hvor der vil være en tolk til stede. Inden dette møde, har vi gennemgået alle sagens dokumenter, og vi forbereder dig på mødet i Flygtningenævnet, herunder hvilke spørgsmål vi vil stille dig, og hvilke spørgsmål, du kan forvente at Udlændingestyrelsen og Flygtningenævnets medlemmer vil stille dig. Du vil ligeledes få lejlighed til at stille alle de spørgsmål som du har brug for inden mødet i Flygtningenævnet.

Kontakt os i dag, såfremt du har brug for en dygtig advokat til din asyl-sag.

 


Møllegade 32, 8000 Aarhus C  –  Tlf. 42 20 59 61 / 42 20 59 16  –  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.