Udlændingeret

Vi beskæftiger os indgående med udlændingeret, og kan derfor rådgive dig bedst muligt i forhold til alle aspekter indenfor udlændingeretten.

Vi hjælper således hvert år et stort antal mennesker med at få deres samlever/ægtefælle familiesammenført til Danmark. Endvidere har vi stor ekspertise indenfor rådgivning vedrørende dansk statsborgerskab, humanitær eller permanent opholdstilladelse, samt ansøgninger om arbejdstilladelser.

Reglerne indenfor det udlændingeretlige område ændrer sig hele tiden, og som regel bliver de strammet, så det hele tiden bliver mere vanskeligt for dig som udlænding at få din familie hertil, eller at få permanent opholdstilladelse eller statsborgerskab.

Vi er helt opdaterede på de nye regler, og har særligt fokus på vanskelige sager, hvor der er behov for dispensation fra reglerne. Så hvis du ikke opfylder de almindelige betingelser for familiesammenføring eller permanent opholdstilladelse, er det en rigtig god idé at rådføre dig med os fra start. Det er således i visse sager muligt at få dispensation fra nogle af betingelserne

Ligeledes bliver vi jævnligt kontaktet af journalister mv. som ønsker vores bemærkninger til evt. ændrede regler og stramninger indenfor udlændingeområdet. Vi mener at det er en vigtig del af vores arbejde at deltage aktivt i debatten og påtale forhold, som vi finder kritisable eller i strid med gældende regler.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker specialiseret rådgivning.


Møllegade 32, 8000 Aarhus C  –  Tlf. 42 20 59 61 / 42 20 59 16  –  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.