Familiesammenføring og dansk statsborgerskab

Vi beskæftiger os indgående med udlændingeret, og kan derfor rådgive dig bedst muligt i forhold til alle aspekter indenfor bl.a. familiesammenføring.

Vi hjælper således hvert år et stort antal mennesker med at få deres samlever/ægtefælle til Danmark på en familiesammenføring.

Endvidere har vi stor ekspertise indenfor rådgivning vedrørende dansk statsborgerskab, humanitær eller permanent opholdstilladelse, samt ansøgninger om arbejdstilladelser.

Reglerne indenfor det udlændingeretlige område ændrer sig hele tiden, og som regel bliver de strammet, så det hele tiden bliver mere vanskeligt for dig som udlænding at få din familie hertil, eller at få permanent opholdstilladelse eller statsborgerskab.

Vi er helt opdaterede om de nye regler, og har særligt fokus på vanskelige sager, hvor der kræves dispensation fra reglerne. Så hvis du ikke opfylder de almindelige betingelser for familiesammenføring eller permanent opholdstilladelse, er det en rigtig god idé at rådføre dig med os fra start. Det er således i visse sager muligt at få dispensation fra nogle af betingelserne.

Ligeledes bliver vi jævnligt kontaktet af journalister mv. som ønsker vores bemærkninger til evt. ændrede regler og stramninger indenfor udlændingeområdet. Vi mener at det er en vigtig del af vores arbejde at deltage aktivt i debatten og påtale forhold, som vi finder kritisable eller i strid med gældende regler.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker specialiseret rådgivning.

Bliv kontaktet af en advokat

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Alle ydelser/specialer

Vi benytter cookies til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Bliv ringet op af en advokat

Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt.