Er du syrisk asylansøger?

Vi har i den seneste tid ført mange sager for syriske flygtninge i Flygtningenævnet.

Udlændingestyrelsen vurderer således, at de forbedrede forhold flere steder i Syrien gør det muligt for Danmark at sende syriske statsborgere tilbage til Syrien.

Vi har dog haft held til at vinde flere af sagerne, idet det er lykkedes at overbevise Flygtningenævnets medlemmer om at asylansøgeren vil være i en særlig udsat situation ved en tilbagevenden til Syrien.

Man skal således som asylansøger være opmærksom på, at Flygtningenævnet på syriske flygtninge opererer med et såkaldt ”forsigtighedsprincip”.

”Forsigtighedsprincippet” indebærer at der skal udvises forsigtighed ved bedømmelsen og lade en eventuel rimelig begrundet tvivl komme en asylansøger til gode.
De syriske myndigheders vurdering af, hvilke borgere der udgør en sikkerhedstrussel, er således præget af vilkårlighed og uforudsigelighed, hvorfor der skal udvises forsigtighed ved bedømmelsen og lade en eventuel rimelig begrundet tvivl komme en asylansøger til gode.

Vi har ekspertise i at føre sager ved Flygtningenævnet, og vi har god indsigt i at vurdere hvad der skal til for at du får en opholdstilladelse i Danmark.

Har du derfor en sag i Flygtningenævnet er du meget velkommen til at kontakte os.

Syrisk flygtning rettigheder
Vi benytter cookies til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Bliv ringet op af en advokat

Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt.