Nybyggeri

At bygge et hus kan tit og ofte være en lang og uforudsigelig proces.

Derfor er det vigtigt, at du fra starten af får indført de korrekte betingelser i entreprisekontrakten. Det er således meget vigtigt, at der er enighed omkring hvad der er aftalt, hvis f.eks. jordbunden ikke er som forventet, hvis byggeriet bliver forsinket, eller hvis der er fejl og mangler på indflytningsdagen.

Hvis du vælger os, er du sikker på, at der er klare regler for hvad der skal ske, hvis der opstår uforudsete forhold under byggeriet, eller hvis der opstår problemer med din entreprenør.

Såfremt du ønsker at bruge os i forbindelse med dit byggeri, skal du meddele dette til entreprenøren. Du skal samtidig bede entreprenøren om at indsætte i entreprisekontrakten, at kontrakten er betinget af din banks og advokats godkendelse. Så længe dette fremgår, kan du roligt skrive under på entreprisekontrakten. Entreprenøren vil herefter sende alle dokumenterne til os.

Vi kontakter dig straks efter at vi har modtaget alle dokumenterne for at aftale et møde indenfor godkendelsesfristen. Det er vigtigt for os, at der er tale om et fysisk møde, og ikke blot et telefonmøde. Vi bestræber os derfor også på at køre ud til dig, såfremt du ikke har mulighed for at komme til et møde på vores kontor.

Inden mødet har vi gennemgået alle handlens dokumenter, og lavet et udkast-brev klar til entreprenøren, hvoraf det fremgår med hvilke punkter handlen kan godkendes.

På vores møde drøfter vi alle kontraktens dokumenter, og punkterne i vores godkendelsesbrev. Straks efter mødet fremsender vi godkendelsesbrevet afsted til entreprenøren med de punkter som vi har aftalt. Herefter vil der være korrespondance mellem entreprenøren og os. Du er naturligvis med på sidelinjen, og vi sikrer os at du er indforstået med de svar vi giver entreprenøren. Når der er enighed mellem os og entreprenøren, kan kontrakten godkendes endeligt. Såfremt der ikke opnås enighed, vil vi annullere kontrakten, og dette vil ske uden omkostninger for dig.

Bliv kontaktet af en advokat

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Alle ydelser/specialer

Vi benytter cookies til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Bliv ringet op af en advokat

Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt.