Straffesager

Hvis du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse har du ret til at få hjælp af en forsvarer med det samme.

Det er meget vigtigt at du benytter dig af denne ret. Du bør således ikke udtale dig til politiet, før du har talt med en forsvarsadvokat med speciale i strafferet.

Vi er et specialiseret strafferetskontor, og vi påtager os straffesager i hele landet.

Vi har i de seneste år arbejdet med mange straffesager indenfor særligt vold og trusler (herunder mod politiet eller andre i offentlig tjeneste) samt menneskesmugling, bedrageri og smugling.

På grund af vores særlige kompetencer indenfor udlændingeret, har vi særlig ekspertise i straffesager hvor anklagemyndigheden vil have den tiltalte udvist (og det vil de næsten altid, hvis den tiltalte ikke er dansk statsborger). Det er derfor vigtigt, at du også vælger en advokat med speciale i udlændingeret, såfremt du bliver sigtet eller tiltalt for en forbrydelse, og du ikke er dansk statsborger.

Med os ved din side, er du sikret det bedste forsvar, og vi er altid parat til at kæmpe for din sag og dine rettigheder. Samtidig er vi dog meget opmærksomme på at forberede dig bedst muligt på det forventede resultat – uanset om dette forventeligt er positivt eller negativt.

Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf. 42 20 59 16.

Bliv kontaktet af en advokat

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Alle ydelser/specialer

Vi benytter cookies til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Bliv ringet op af en advokat

Har du brug for hjælp?
Udfyld formularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt.